Voleybolcu ailenin kızı voleybolcu olur

Voleybolcu ailenin kızı voleybolcu olur
Diyarbakır’ın tanınmış voleybol antrenörleri olan Gül-Nadir Şehir ikilisinin kızı da anne ve babalarının izinde ilerliyor.

Saffet AZBAY

Merkez Kayapınar İlçesi’ne bağlı Hamit Aytaç Ortaokulu’nda öğrenim gören Yaren Şehir, derslerindeki başarısının yanı sıra voleyboldaki başarısı ile de dikkat çekiyor. Okul takımı ile Diyarbakır ikinciliğinin sevincini yaşayan 12 yaşındaki Yaren,aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor’da oynuyor.

 

YILLAR ÖNCE YAZMIŞTIK

Muhabirimiz Saffet Azbay,Yaren Şehir’in voleybola olan tutkusunu ‘ailesinin izinde’ başlığı ile yaptığı haberle yıllar önce yazmıştı.

Uzun yıllar profesyonel takımlarda voleybol oynadıktan sonra antrenör olarak da bir çok başarıya imza atan ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olarak eğitim hizmetlerinde bulunan Gül  ve Nadir hocaların kızı da anne ve babası gibi voleybolda iyi yerlere gelmek istiyor.

 

‘ANNEM VE BABAM SEVDİRDİ’

 

Voleybolu anne ve babasından esinlenerek sevdiğini belirten Yaren,”Annem ve babamın için voleybol adeta yaşam biçimi olmuş. Onların da tavsiye ve sevdirmesiyle küçük yaşlarda voleybol oynamaya başladım. Hedefim onlar gibi başarılı sporcu,antrenör ve öğretmen olmaktır. Onlar da bu konuda bana yardımcı oluyorlar. Bir diğer avantajım ise aynı zamanda öğretmenim olan antrenörüm Kezban hoca. İnşallah hedeflediğim noktaya geleceğim.” dedi.

yaren-sehir-(2).jpg   

yaren-sehir-haber.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.