Ya Tamam Ya Devam

Ya Tamam Ya Devam
Amedspor,ligdeki 10.sınavında Seyrantepe’de saat 14.00’da Bursa temsilcisi İnegölspor’u ağırlıyor.

 

 

Amedspor,zirve yarışına devam etmek için kazanmak zorunda. Olası bir puan kaybı telafisi zor sonuçlara neden olacak. Takımda cezalı yok ancak sakatlar var.

 

Amaç,Zirve Umutlarını Yeşertmek

Geçen hafta önce ligde deplasmanda Sarıyer’e 1-0 yenilen ve ardında kupada yine deplasmanda Bucaspor’a 2-1 yenilerek 4 günde üst üste iki yenilgi alan Amedspor,bugün son derece kritik bir maça çıkıyor. 2 puan önünde olduğu İnegölspor’u ağırlayacak olan Amedspor,saha ve seyirci avantajını kullanarak elde edeceği 3 puanla hem kötü günleri geride bırakmak,hem de zirve umutlarını yeniden yeşertmek istiyor. Bilet fiyatlarını 10 TL,20 TL ve 30 TL olarak açıklayan yönetim,takımın hem saha sonuçları hem de maddi olarak zor günler geçirdiği bu dönemde taraftarlardan destek bekliyor.

 

Deniz Naki Forma Giyecek Mi?

Amedspor’da sakat olan Şahin Şafakoğlu ve Ercan Çapar forma giyemiyor. Deniz Naki’nin durumu maç saatinde belli olacak. Timur Kosovalı’nın ise ilk 18’e alınması bekleniyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy yönetecek. Amedspor,bu sezon kendi sahasında oynadığı 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan topladı. 2-2 biten Etimesgut Belediyespor maçı hakemin kural hatası yapması nedeniyle önümüzdeki günlerde tekrar oynatılacak.

İnegölspor ise 4 deplasman maçında 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 4 puan yazdırdı.

 

İnegölspor’a Karşı Siftah Peşinde

İnegölspor’la daha önce 2’si 3.Lig’de  ve 4’ü 2.Lig’de  olmak üzere 6 kez karşılaşan Amedspor,bu maçlarda galibiyet elde edemedi. 2 maçı İnegölspor kazanırken,4 maç berabere sonuçlandı. Diyarbakır’da yapılan 3 maçtan 2 beraberlik ve 1 yenilgi çıktı.

6 maçta toplam 4 gol atan Amedspor,kalesinde 7 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.