Ya zafer, ya strese devam

Ya zafer, ya strese devam
Amedspor, yarınki maçı kazanırsa son iki haftaya önemli bir avantajla girecek. Kaybetmesi halinde ise stres dolu iki hafta yaşayacak.

Keçiörengücü ile Ankara’da karşılaşacak olan Amedspor’un kritik mücadelesi saat 15.30’da başlayacak ve TRT Kürdi’den naklen yayınlanacak.

32.Hafta Heyecanı

2.Lig Kırmızı Grup’ta 32.hafta maçları yarın oynanacak. Kümede kalma mücadelesi veren takımlar birbirinden önemli maçlara çıkacak. 34 puanla küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Amedspor, Play-Off mücadelesi veren Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.

31 puanla düşme hattının içinde yer alan Bucaspor, İzmir derbisinde şampiyonluk adayı Menemen Belediyespor’u ağırlayacak.

Birbirinden Önemli Maçlar

31 puanlı takımlardan Tuzlaspor ve 37 puanlı Eyüpspor,İstanbul derbisinde kozlarını paylaşacak. 31 puanlı takımlardan Bodrumspor ise ligde rahat konumda yer alan Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdman Yurdu’nun küme düşmesinin kesinleştiği ligde düşecek son takım için bugünkü maçlar büyük önem taşıyor. Tüm maçlar saat 15.30’da başlayacak.

Amedspor’da Eksikler Var

Amedspor, Keçiörengücü maçı için dün uçakla Ankara’ya gitti. Sakatlığı bulunan Oğuz ve kart cezalısı Zülküf kadroda yer almadı. Sakatlığı bulunan Timur’un oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Amedspor, güçlü rakibini yenerek ligde kalma yolunda son iki haftaya avantajlı ve yüksek moralle girmek istiyor. Kaybetmesi halinde ise  son iki haftada adeta   ateşten gömlek giymiş olacak.

İki Takımın Karnesi

Amedspor, bu sezon 15 deplasman maçında 4 galibiyet,2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak hanesine 14 puan yazdırdı, attığı 17 gole karşılık kalesinde  23 gol gördü.

Keçiörengücü ise kendi sahasındaki 15 karşılaşmada 9 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 31 puan topladı, 44 gol atıp 16 gol yedi.

Maç Çift Dilli Yayınla Naklen

Aktepe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı Adana bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek.

Taraftar yasağı nedeniyle Amedsporlu taraftarlar maçı tribünde izleyemeyecek ancak TRT Kürdi maçı Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatımla canlı olarak ekrana getirecek.

Keçiörengücü’ne Karşı Üstünlük

Amedspor, bugüne kadar Keçiörengücü ile 8 kez karşılaştı. Bu maçlarda 5 galibiyet alan Amedspor,1 maçı kaybetti ve 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ankara’da oynanan 3 maçta Amedspor galip gelemezken,1 maçı Keçiörengücü kazandı ve 2 maç da berabere tamamlandı.

 İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Amedspor, 2-1 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.