Yağmura Takıldılar

Yağmura Takıldılar
Amedspor ve Diyarbekirspor’un Antalya kampındaki son hazırlık maçları yağmur engeline takıldı. Amedspor’un maçı yapılamadı, Diyarbekirspor’un karşılaşması ise yarıda kaldı.

 

Şota’nın Takımı İle Karşılaşacaktı

Antalya’daki devre arası kamp çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır takımlarının son hazırlık maçları, bölgede etkili olan yoğun yağmura takıldı. Amedspor’un ,Şota Arveladze’nin çalıştırdığı Özbekistan ekibi FK Pahtakor ile oynaması gereken maç yağmur nedeniyle oynanamadı.

Kamp çalışmalarını tamamlayan Amedspor, kampta sadece Muğlaspor’la maç yapabildi ve bu maçı da 2-1 kaybetti. Şanlıurfaspor’la yapılması planlanan maç da iptal edilmişti.

Kamptan sonra 3 günlük izin yapacak olan Amedspor, ikinci yarının ilk haftasında yapacağı Mersin İdmanyurdu maçına Diyarbakır’da hazırlanacak.

 

Diyar-Bodrum Maçı Tamamlanamadı

 

Kamp çalışmalarını tamamlayan Diyarbekirspor ise 2.Lig ekibi Bodrumspor’la karşılaştı. Diyarbekirspor, 3.dakikada Yakup Alkan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken ikinci 45 dakika yoğun sağanak yağıştan dolayı tamamlanamadı.

Diyarbekirspor,daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Batman Petrolspor’a 3-1 yenilirken,Orhangazi Belediyespor’la da 0-0 berabere kaldı.

Kampın ardında teknik heyetin 3 gün izin verdiği takım,14 Ocak Pazar günü Diyarbakır’da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Anadolu Bağcılar maçı hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.