Yalı Çapkını Dizisinden Sevilen Oyuncu Veda Ediyor!

Yalı Çapkını Dizisinden Sevilen Oyuncu Veda Ediyor!
Star TV'nin fenomen dizisi "Yalı Çapkını", sevilen bir oyuncunun beklenmedik ayrılığıyla sarsıldı.

Dizinin popülaritesi hem ülkemizde hem de uluslararası alanda hızla yükselirken, son dönemde bir oyuncunun diziden ayrılacağına dair çeşitli söylentiler dolaşıyordu. Birsen Altuntaş'ın haberi, bu söylentilerin gerçek olduğunu doğruladı.

Geçen yıl büyük bir başarı elde ederek 15 reytinglere kadar yükselen "Yalı Çapkını", Türkiye'de olduğu kadar dünya çapında da büyük bir ilgi görmüştü. Elde ettiği uluslararası satışlarla önemli bir ekonomik potansiyel oluşturan dizi, üçüncü sezon onayını alarak hayranlarını sevindirmişti. Ancak, sezon finaline yaklaşırken diziye veda eden bir oyuncuyla gündeme geldi.

yali-2-1.png

Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılacağı haberleri izleyicileri şaşırttı. Toksik fanların sık sık taciz ve hakaretine maruz kalan Pelin karakteri, diziye olan katkılarıyla ve Kahraman'ın başarılı performansıyla ön plana çıkmıştı. Geçen sezon finalinde ekibe veda etmesinin ardından yapımcı firmanın talebi üzerine diziye geri dönen Kahraman'ın, şimdi ise anlaşmasının sezon sonunda bitmesi, dizinin geleceği hakkında soru işaretleri yarattı. Kahraman'ın bu akşamki bölümde sahnesinin olmaması ve ilerleyen bölümlerde sahne yazılıp yazılmayacağı ise merak konusu oldu.

Öte yandan, Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu'nun dizideki kritik rolü de önümüzdeki haftalarda diziye yeni bir boyut katacak gibi görünüyor. Kulislerde üçüncü sezon için Mert Ramazan Demir'le anlaşma sağlandığı ancak Afra Saraçoğlu ile henüz anlaşma sağlanmadığı dedikoduları dolaşıyordu. Ancak, son gelen haberler, iki başrol oyuncusunun da dizide kalmaya devam edeceği yönünde.

"Yalı Çapkını"nın sezon finaline doğru ilerlerken, izleyiciler yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor. Kahraman'ın ayrılığıyla birlikte dizinin geleceği nasıl şekillenecek, Seyran karakterinin yaşayacağı gelişmeler neler getirecek, merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri, sevilen oyuncunun veda ettiği bu dönemde diziye olan ilgilerini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.