Yardıma muhtaç ailelere ziyaret

Yardıma muhtaç ailelere ziyaret
Kayapınar Belediye Başkan Vekili ve kaymakamı Ozan Balcı’nın talimatı ile özellikle kırsal mahallelerde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin tespit edilmesi çalışmaları

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoy ve Muhtarlar Müdürü Abdurrahman Cengiz tarafından koordineli olarak yürütülmekte.

Kırsal Mahalle ziyaretlerinde hem muhtarlar hem de köy halkı ile istişare ederek çalışmalarını yürüten ekipler, aynı zamanda köylerde  evde bakım hizmetlerine ihtiyaç duyan vatandaşları da tespit ederek çalışmalarını sürdürmektedir.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ozan Balcı, kendilerinin fakir dostu olduklarını, fakir-fukara, garip-gureba, yetim, öksüz, kimsesiz vatandaşlarının yanında olduklarını ve onlara destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sahada yapılan çalışmalar ile ilgili Sosyal Destek Müdürü Fettah Güzelsoy, Tespit çalışmalarının, kamu kurumlarımız tarafından verilecek sosyal desteklerin mağdur ailelere ulaşması için önem arz ettiğini belirterek; “Başkanımızın bizlere vermiş olduğu talimat ile yaklaşık 15 gündür, ilçe kırsalında tespit çalışmalarını yürütmekteyiz. Bu kapsamda hem vatandaşlarımızla bir araya geliyor, hem de sıkıntılarını dinliyoruz. Amacımız ilçemizdeki her mağdur vatandaşımızdan haberdar olmak ve imkânlarımız dâhilinde kapılarını çalmaktır. Ayrıca bir kısım mağduriyetleri hemen çözüyoruz, bakıma ve yardıma muhtaç kimsesiz vatandaşlarımız bizim önceliğimiz ve Kayapınar ilçesinde bu durumda olan vatandaşımıza biz ulaşamamış isek, lütfen vatandaşlarımız duyarlı olup bizlere iletsinler. Biz bu vatandaşlarımızı düzenli olarak ziyaret ediyor, evlerini temizliyor, kendi öz bakımlarını yaptırıyor, eksiklerini tamamlıyor ve hayır dualarını alarak veda ediyoruz.” dedi(Kaynak:Kayapınar Belediyesi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.