Yatsan’ın konforu Diyarbakır’da!

Yatsan’ın konforu Diyarbakır’da!
Kırk yılı aşkındır faaliyet gösteren yatak üreticisi Yatsan, Türkiye’nin diğer illerinde olduğu gibi Diyarbakır Peyas’ta da yeni bir şube açtı.

Diyarbakır Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi Fırat Bulvarı üzerinde faaliyete geçen mağazada, birbirinden güzel ve kaliteli yatak odası takımları ve bazalar görücüye çıkarıldı.

img_4552.jpg

Onlarca iş insanı ve vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Yatsan Yurtiçi Satış ve Ticari Pazarlama direktörü Serdar Sorfuk, açılış konuşmasında herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Diyarbakır’a hizmet verecekleri için mutlu olduklarını dile getirdi. 

img_4582.jpg

Daha sonra işletmenin yöneticileri ile davetliler birlikte kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye’de kurulduğu günden bu yana yenilikleri içinde barındıran Yatsan, 60.000 m² alana kurulu üretim merkezi ve teknolojisiyle Türkiye'de sektörün sayılı tesislerinden biri halinde.  AR-GE çalışmaları ve yenilikçi tasarımlarıyla herkese hitap edebilecek farklı özellikte yüzlerce çeşit ürünü üreten Yatsan, farklı ihtiyaçlara yönelik akıllı çözümler sunuyor.

img_4591.jpg

Tempur, Sealy ve Stearn & Foster gibi önde gelen yatak sanayi firmasının da Türkiye’de exclusive distribütörü olan Yatsan, Serta ve King Koil gibi dünya markalarının Avrupa ve Asya’da 10’dan fazla ülkede üreticisi ve dağıtıcısı konumunda. Ayrıca Yatsan, dünyanın 50 ülkesinde milyonlarca kişinin tercihi ve büyük otel zincirlerinin favorisi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.