Yaz kursları başlıyor

Yaz kursları başlıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde çocukların boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri, sosyal becerilerini ve bireysel yeteneklerini geliştirmek amacıyla sanat (resim ve ebru), akıl oyunları, satranç ve müzik atölyeleri açıyor.

Temmuzun ilk haftasında başlayacak olan atölyeler için kayıtlar başladı. 

  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerin boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda çeşitli atölyeler açıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde sanat (resim ve ebru), akıl oyunları, satranç ve müzik (bağlama) olmak üzere 4 farklı branşta açılacak olan atölyelerde, hafta içi çocuklara eğitim verilecek. 8-14 yaş arası çocukların faydalanacağı atölyeler, temmuz aynın ilk haftasında başlayacak. 5 Haziran itibariyle Sümerpark’taki Çocuk Destek Merkezi’nde başlayan kayıtlar, eğitimin başlayacağı güne kadar devam edecek.

  Atölyelerden yararlanmak isteyen çocuklar, velileri ile birlikte Çocuk Destek Merkezi’ne başvuruda bulunabilecek. Atölye eğitimleri 15 Eylül 2017’de tamamlanacak.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.