Yazık  Çok Yazık !

Yazık  Çok Yazık !
Bodrumspor maçında taraftarların kırılmasına neden olduğu Yeni Diyarbakır Stadı’ndaki 260  koltuğun faturası  Amedsapor’a  çıkacak. Kulüp yönetimi, kulübe maddi ve manevi olarak büyük zarar veren olumsuz davranışlar konusunda taraftarlardan dikkatli olmalarını istedi.

Bedelini Kulüp Ödeyecek

Tigris Haber-Amedspor’un ilk kez maç oynadığı Yeni Diyarbakır Stadı’nda ortaya çıkan tablo üzüntü yarattı. Gençlik Hizmetleri  Ve Spor İl Müdürlüğü ile  TFF temsilcilerinin yaptığı tespitlere göre maçta 260 koltuk hasar görerek kullanılamaz hale geldi. Verilen bu zarar kulüpten tazmin edilecek. Amedspor’un uzun süre maçlarını burada oynamak için çaba harcadığı ve kulübün de kiralama ücreti için protokol imzaladığı statta ilk maçta yaşanan bu tablo derin üzüntü yarattı.

“Bundan Sonra Dikkatli Olunsun”

Kulüp yönetimi, kulübe maddi ve manevi olarak büyük zarar veren olumsuz davranışlar konusunda taraftarlardan dikkatli olmalarını istedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere yorum yapan sporseverler ve spor adamları da koltuklara zarar veren kişilere tepki gösterdi,tüm taraftarları bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.