“Yeni Bir Hikaye Yazmaya Geldik”

“Yeni Bir Hikaye Yazmaya Geldik”
Diyarbekirspor’un yeni teknik patronu Sertaç Küçükbayrak, takımı bir an önce toparlayarak Play-Off’a taşımak ve oradan da 2.Lig’e çıkarmak istediklerini söyledi.

Tigris Haber- Küçükbayrak,”Kentimizin yeni başarı hikayelerine ihtiyacı var. Bunu başaracağımıza inandığımız için buradayız” dedi.“Takımın Toparlanmaya İhtiyacı Var”

“yeni-bir-hikaye-yazmaya-geldik”-(2).jpg

Diyarbekirspor’la anlaşarak ekibiyle beraber takımın başına geçen Sertaç Küçükbayrak, Play-Off yarışında 6 puan geride bulunduklarını ancak her şeye rağmen umutlu olduklarını söyledi. İlk iş olarak takımı moral ve motivasyon olarak toparlamak istediklerini belirten Küçükbayrak,”Üst liglerde oynamış, başarılı geçmişi olan yetenekli futbolculardan kurulu bir kadromuz var. Tek sıkıntı istenilen sonuçlar gelmediği için oluşan psikolojik bir baskı ve moralsizlik var. İlk işimizi bunu aşmak olacak. Bunu aştıktan sonra bu takım beklenen çıkışı gerçekleştirecektir” dedi.

“İşimiz Zor Ama İmkansız Değil”

Diyarbakır’ın sporda yeni başarı hikayelerine ihtiyacı olduğunu ifade eden Küçükbayrak, zorlu süreci takımın lehine çevirerek önce Play-Off’a ardında da 2.Lig’e çıkmak istediklerini kaydetti. Küçükbayrak,”İşimiz elbette kolay değil. Puan olarak gerideyiz. Ama kapanmayacak bir fark değil. Yeni bir başarı hikayesini yazabileceğimize inandığımız için bu görevi kabul ettik. Play-Off’a kalmamız halinde 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Bu takımın ve bu kentin bu potansiyeli var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.