Yeni Bir Sayfa İçin

Yeni Bir Sayfa İçin
Amedspor,yeni teknik heyeti ile ilk sınavına bugün kendi saha ve seyircisi önünde çıkacak.

 

2 puan önünde yer aldığı Bucaspor’u ağırlayacak olan Amedspor,rakibini eli boş gönderip çıkışa geçmek istiyor. Taraftarların her zamanki gibi maça ilgi göstermesi bekleniyor.

 

1 Maç Eksikle Liderin 11 Puan Gerisinde

2.Lig Kırmızı Grup’ta hakemin kural hatası yapması sonucu  TFF tarafından tekrarına karar verilen Etimesgut Belediyespor maçı nedeniyle rakiplerine göre 1 maçı eksik olan ve liderin 11 puan gerisinde yer alan Amedspor,bugün yeni bir sayfa açmanın peşinde koşacak. Taner Taşkın’dan sonra göreve gelen Ahmet Akçan ilk sınavını bugün verecek. Deniz Naki, iki hafta aradan sonra bugün takımdaki yerini alacak. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Hazırlıklarını tamamlayan Amedspor,kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Maçın hakemi Isparta’dan Şeref Taştan.

4 Maçtır Galibiyete Hasret

Bilet fiyatları 10,20 ve 30 TL olarak belirlenirken,Amedspor bu engeli taraftarlarının desteğiyle kayıpsız geçerek geleceğe umutla bakmak istiyor. 3’ü lig ve 1’i kupa olmak üzere son 4 maçında galibiyete hasret kalan Amedspor,bugün özleme son vermeye çalışacak.

Amedspor,bu sezon evinde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 6 puan toplayabildi. TFF’nin Ulusal Kulüp Lisans Belgesi’ni alamadığı için 3 puanını sildiği Bucaspor ise 5 deplasman maçında 1 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 4 puan yazdırabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.