Yeni Diyarbakırspor, Puan Kaybı İstemiyor

Yeni Diyarbakırspor, Puan Kaybı İstemiyor
Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor yarın kendi sahasında ağırlayacak olan Kırıkhanspor’dan 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Teknik heyet, son sıralarda olmasına rağmen ligin tehlikeli takımları arasında gösterilen Hatay ekibini hafife almamaları konusunda futbolcuları uyardı. Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Yeni Diyarbakırspor,7 gündeki 3. maçına bugün çıkacak. 10 Kasım’da deplasmanda Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalan Yeni Diyarbakırspor, 13 Kasım Çarşamba günü kendi sahasında Bafraspor’u 4-0 mağlup etti. Yeşil-Kırmızılı takım yarın ise Kırıkhanspor’la kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve iddialı kadro kuran Kırıkhanspor’un tehlikeli bir takım olduğunun bilincinde olan teknik heyet, hafta boyunca rakibi hafife almamaları konusunda futbolculara uyarılarda bulundu.
Diyarbakırspor A.Ş’de cezasını tamamlayan Emrah Kiraz’ın forma giyebileceği belirtildi. Cezasını tamamlayan ancak sakat olan Atilla’nın durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi. Sakat olan Akın, bu maçta da olmazken, Hatay temsilcisi Kırıkhanspor’da ise kart cezalıları İlhan Aslanoğlu ve Ömer Altınay’ın forma giyemeyeceği açıklandı. Mutlak galibiyet hedefleyen Diyarbakırspor A.Ş, taraftarlardan da büyük destek bekliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.