Yeni Diyarbakırspor'a başkan desteği

Yeni Diyarbakırspor'a başkan desteği
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor Başkanı Feyzi İlhanlı, lider Menemen Belediyespor’a ilk yenilgisini tattırarak yeniden zirve yarışına ortak olacaklarına inandığını söyledi.

İlhanlı yaptığı açıklamada, Diyarbakır halkının arzuladığı, beklediği ve hak ettiği Diyarbakırspor’u yeniden inşa etmek için maddi ve manevi olarak her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirterek, "Şu ana kadar bunun karşılığını sahada göremedik. Son dakikalarda yediğimiz gollerle 4 yenilgi aldık. Bu 4 maçta berabere bile kalsaydık şu an ikinci sırada olacaktık. Kazanabileceğimiz maçları kaybettik. İstikrarlı sonuçlar alamadık. 3 maç üst üste kazansaydık çok şey değişirdi. Ancak artık bunlara yanmanın anlamı yok. Önümüzde 20 maçlık maraton var. İstikrarı yakalarsak çok şey değişecek. Diyarbakır halkının bizden beklentileri var. Biz de bu beklentilere cevap vermek adına maddi ve manevi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Diyarbakırspor hangi ligde olursa olsun hedefi büyük olur. Bu yüzden hedefi her sene şampiyonluk ve üst lige çıkmak olarak koyduk. Liderin 8 puan gerisinde de olsak buna olan inancımız tamdır” dedi.

“EN ÇOK TARAFTARA ÜZÜLÜYORUM”
Menemen Belediyespor karşısında takımın her şeyi ortaya koyarak kazanacağına inandığını vurgulayan İlhanlı, "Taraftara söylenecek söz yok. İç saha ve deplasman demeden her yerde takımın arkasında oldular. Beni en çok üzen taraftarın stattan boynu bükük ayrılmasıdır. Onları böyle görünce kahroluyorum. Menemen Belediyespor maçı bu anlamda takımın kendini affettirmesi adına şanstır. Teknik heyet ve futbolcuların her şeylerini ortaya koyarak bu maçta taraftara 3 puanı hediye edeceklerine inanıyorum. Bizim başarı ve şampiyonluktan başka beklentimiz yok. Devre arasında da maddi fedakarlıktan kaçınmayarak gerekli takviyeleri yapacağız” diye konuştu.

“MEMLEKET SEVGİSİNİN REKLAMI OLMAZ”
Diyarbakırspor’a hizmet etmenin dışında amaçları olmadığını ifade eden İlhanlı, “Başarı gelirse bu Feyzi İlhanlı’nın değil, Diyarbakır’ın olacak. Benim sporu sevmekten ve Diyarbakırspor’a hizmet etmekten başka amacım yok. Tek dileğim Diyarbakırspor’un borçsuz yapısı, ileride halka açacağımız şirket tarzı yönetimi ve her yıl üst liglere çıkan başarı tablosuyla hak ettiği yere gelmesidir. Benim için bu amaca hizmet etmek hiçbir maddi değerle ölçülemez. Bu tamamen memlekete olan sevgimizden ve ideallerimizden kaynaklanıyor. Biz sadece sporda değil, istihdam alanında da Diyarbakır’a hizmet ediyoruz. Türkiye’nin birçok yerindeki tekstil fabrikalarımızın ham maddesini Diyarbakır’dan alıyoruz. Bunun için çok sayıda hemşehrimizin çalıştığı iplik fabrikamızla Diyarbakır’a hizmet ediyoruz. Zaman zaman ‘bu kadar para harcıyorsun, emek veriyorsun. Neden basına fazla çıkıp reklam yapmıyorsun?’ diyorlar. Doğrusu biz bunu kentimize lütuf değil, hizmet borcu olarak görüyoruz. Diyarbakır’a karşı kendimizi borçlu görüyor ve yapıyoruz. Memleket sevgisinin reklamı olmaz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.