Yeni Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Yeni Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci
DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 2 hafta önce liderin 8 puan gerisinde olan Yeni Diyarbakırspor, son 2 maçında zirve adaylarını yendi ve rakiplerinin de takılmasıyla liderle puan farkını 3’e indirdi.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, zirve yarışında stratejik öneme sahip olan maçı iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi. Taraftarların desteğiyle haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Altunsoy, “Bazı bölümlerde rakibimiz topa daha fazla sahip olsa da hiç pozisyon vermedik. Bulduğumuz 2 golün dışında net pozisyonlarımız da var. Futbolcularımız mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Taraftarlarımızın müthiş desteğiyle hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi. Bu hafta Erzincan Refahiyespor’la final niteliğinde bir maça çıkacaklarını kaydeden Altunsoy, 3 puan alıp devreyi avantajlı bitirmek istediklerini anlattı. Altunsoy, “İstanbulspor galibiyetini maddi ve manevi olarak yanımızda olan başkanımız ile yüreği Diyarbakırspor’un başarısı için atan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu hafta yine final değerinde bir maça çıkacağız. Yarıştaki en önemli rakiplerimizden Refahiyespor’u yenmek istiyoruz. Sahada yine her şeyimizi ortaya koyacağız. Büyük taraftar desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Diyarbakırspor taraftarının takıma olan desteği de devam ediyor. İstanbulspor maçında 5 bin kapasiteli Bahçelievler Stadı’nı dolduran taraftarlar takıma büyük destek verirken, açtıkları anlamlı pankartlarla da tribünlere renk getirdiler. İstanbul Azrailler Grubu’nun organize ettiği taraftarlar maçtan sonra futbolcularla beraber halay çekerek galibiyeti kutladı. Yeni Diyarbakırspor’da Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit ve Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, takıma verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.