Yeni Hedef Kasımpaşa Deplasmanı

Yeni Hedef Kasımpaşa Deplasmanı
Diyarbekirspor, Pazar günü İstanbul’da oynayacağı Kasımpaşa Erokspor maçını düşünmeye başladı.

 

Teknik Direktör Toysal,”İyi oynamadığımızı kabul ediyorum. Bu soruna çözüm üreteceğiz” dedi.

Yönetimin tam kadro olarak maçlara gelmeye başlaması da sevindiriyor. Bu tablonun devam edeceği kaydedildi.

 

İstanbul Virajına Hazırlanıyor

Kritik Darıca Gençlerbirliği galibiyeti ile ligde 3.sıraya yükselerek şampiyonluk iddiasını artıran Diyarbekirspor’da yeni hedef Kasımpaşa Erokspor karşılaşmasından da galibiyetle dönmek olarak belirlendi. Sakatlığı bulunan kaleci Gökhan, Darıca Gençlerbirliği karşısında çift sarıdan kırmızı kart gören Yusuf Yağmur ve 3 maçlık cezasını bu hafta tamamlayacak olan Umut Dilek,Erokspor sınavında forma giyemeyecek. Son iki haftada kadroya alınmayan Vedat Budak’ın durumu hafta içinde belli olacak.

Yönetimin tam kadro olarak maçlara gelmeye başlaması ve Darıca G.Birliği maçında bu anlamda iyi görüntü oluşturması sevindirdi.

Kasımpaşa Erok-Diyarbekirspor maçı 29 Ekim Pazar günü saat 15.00’da İstanbul Esenler Stadı’nda oynanacak.

 

‘Uyum Sorununu Aşacağız’

Takımın oyun olarak istediği seviyede olmadığını belirten teknik direktör Bayram Toysal,yeni kurulan bir takım oldukları için bunun normal olduğunu ifade ederek en kısa zamanda bunu aşacaklarını kaydetti. Toysal,”Yeni kurulan takımlarda bu tür sorunlar oluyor. Değişik takımlardan gelen oyunculardan oluşan bir kadromuz var,herkes iyi niyetle çalışıyor. Futbol olarak istediğimiz düzeyde değiliz. Sistemimiz oturmadı ancak kısa zamanda bunun üstesinden geleceğiz. Darıca Gençlerbirliği maçında kritik bir galibiyet aldık. Şu an moral olarak çok iyi durumdayız. Kasımpaşa Erok maçına mutlak 3 puan hedefi ile çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.