Yeni Hoca Budakın Mı?

Yeni Hoca Budakın Mı?
Amedspor yönetimi,Sertaç Küçükbayrak’ın istifasını açıkladı ancak yeni hocanın ismini açıklamadı. Kulislerde TFF Bölge Antrenörü ve Diyarbakırspor’un eski kaptanlarından, teknik adamlarından Mehmet Budakın’la anlaşmanın yakın olduğu ifade ediliyor.

Tigris Haber- Yönetim Gecikmenin Nedenini Açıkladı

Amedspor yönetimi,Sertaç Küçükbayrak’ın istifasını geç açıklamalarındaki gerekçenin Küçükbayrak’ı ikna çabalarından kaynaklandığını bildirdi. Yönetimin açıklamasında,”Amedspor’umuzun özellikle çok zorlu bir süreç yaşadığı son 6 ayda Profesyonel Futbol A Takımımızda teknik direktörlük görevini yürüten Sertaç Küçükbayrak hocamız ve ekibi görevlerinden istifa ettiklerini açıklamışlardır.

“Sertaç Hocanın Kalmasını İstedik Ancak.”

Yönetim kurulumuzun hocamızın görevine dönmesi için yaptığı tüm görüşmeler sonuçsuz kalmıştır. İstifaya ilişkin şimdiye dek resmi bir açıklama yapılmamasının nedeni hocamızı kararından döndürmek için yapılan görüşmelerdir.Zor bir süreçte tabiri caizse ‘elini taşın altına koyan’ Sertaç Küçükbayrak hocamız ve ekibine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü şükran borçluyuz. Emekleri için kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kulübümüzün kapısı her zaman hocamız için sonuna kadar açıktır” denildi.

Budakın,Anlaşmaya Yakın

Yeni teknik heyetin Diyarbakırlı teknik adamlardan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulislerde öne çıkan isim Mehmet Budakın. Diyarbakırspor’un eski kaptanı ve antrenörlerinden olan Budakın, şu anda TFF Bölge Antrenörü olarak görev yapıyor. Budakın’la  yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Cuma gününe kadar resmi açıklamanın yapılmasının beklenildiği belirtiliyor.

Haber Merkezi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.