Yeni Kampanyayla 800.000 TL'ye sıfır faizle araç sahibi olma imkanı... İşte tüm detaylar!

Yeni Kampanyayla 800.000 TL'ye sıfır faizle araç sahibi olma imkanı... İşte tüm detaylar!
Son dönemde artan üretim maliyetleri ve vergiler, araç sahibi olmayı giderek zorlaştırırken TOGGun Nisan ayı kampanyasıyla bu zorluklar geride kalıyor. Artık TOGG'un en gözde modeli T10x V2 uzun Menzil'i 800.000 TLye kadar sıfır faizle sahip olabilirsiniz

TİGRİS HABER - TOGG, bu özel kampanyasıyla araç almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. T10x V2 uzun Menzil modeli için başlatılan kampanya, 12 aylık vadeli ödeme seçeneğiyle geri ödemeleri kolaylaştırırken, 1,99 faiz oranıyla 30 aya kadar vade seçeneği de sunuluyor.

TOGG'un en dikkat çeken özelliklere sahip T10x V2 uzun Menzil modeli, 22 kw şarj kapasitesiyle öne çıkıyor. Bu model, 500 kilometreye kadar menzil, 4 çeker özelliği, 200 beygir gücü, 0'dan 100 km/s hıza sadece 4,8 saniyede ulaşma gibi üstün özelliklere sahip. Ayrıca, seviye 2+ otonom sürüş ve akıllı kokpit gibi son teknoloji özellikleriyle de donatılmış durumda.

TOGG'un bu çarpıcı kampanyasından yararlanmak için, Truemore dijital platformu üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz. 7/24 aktif olan bu platform, hızlı ve güvenilir bir şekilde aracınıza sahip olmanızı sağlıyor.

TOGG'un T10x V2 uzun Menzil modeliyle geleceğe adım atın, sıfır faiz fırsatını kaçırmayın! Araç sahibi olmanın keyfini TOGG güvencesiyle yaşayın.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.