YENİ STAT RUHU

YENİ STAT RUHU
Amedspor, Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynadığı iki maçı toplam 5 gol atarak ve gol yemeden kazanırken, takım ve taraftarların bütünleşmesiyle yeni bir sinerji yakaladı. Bayrampaşa maçında bu güzel kareler objektiflere yansıdı.

Rakiplere Aman Vermiyor

Tigris Haber-Amedspor’a Yeni Diyarbakır Stadı uğurlu geldi. İlk kez Bodrumspor maçıyla yeni stada kavuşan Amedspor, bu maçı 3-0 kazanarak gövde gösterisi yaptı. Geçen hafta ise bu stattaki ikinci maçında Bayrampaşa’yı 2-0 yenerek böylece burada oynadığı iki maçı gol yemeden ve rakip filelere 5 gol bırakarak kazandı. Yeni yönetim ve teknik heyetle farklı bir hava yakalayan Amedspor’da yeni stadyumda takım ile taraftarlar arasında oluşan birliktelik,sinerji ve ruh da dikkat çekiyor.

Atmosfer Herkesi Etkiliyor

Yeni stadın atmosferi,hem futbolcularda hem taraftarlarda ayrı bir motivasyon ve hava yarattı. Atılan her golden sonra tribünlerde ve sahada büyük coşku yaşanırken,maçlardan sonra da anlamlı kareler yaşanıyor.

Taraftarlar, yeni stadın takıma ayrı bir hava ve motivasyon kazandırdığına dikkat çekerek,takımın burada önemli başarılara imza atacağına inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.