Yeni Zabıta Memuru Alımı Bugün Açıklandı!

Yeni Zabıta Memuru Alımı Bugün Açıklandı!
Kamu kurumu bünyesinde genel İdari hizmetler sınıfı GİH kadrolara yeni zabıta memuru alımı başvuruları açıklandı. Detayları, süreci ve başvuruları bu haberimizde bulabilirsiniz.

TİGRİS HABER - Seyhan Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere zabıta memuru alım ilanı açıklandı. Yeni zabıta memuru alımı başvuruları açıklandı. Detayları ve başvuruları bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Zabıta memuru alımı başvuru özel şartları: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekmektedir.

Zabıta alımı nitelikleri nelerdir?

15 Zabıta Memuru alımı için GİH sınıfı 9. derece kadrolara olacak. İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonomi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyasal Bilimler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Yerel Yönetimler, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın/ Erkek, KPSSP3 en az 65 puan almak gerekiyor.

5 Zabıta Memuru alımı için GİH sınıfı 10. derece kadrolara olacak. Yerel Yönetimler, Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Sağlığı, Çevre Temizliği ve Denetimi, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri, Kültürel Miras ve Turizm, Adalet Önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kadın/ Erkek, KPSSP93 en az 65 puan almak gerekiyor.

Seyhan Belediyesi memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için olmak üzere gerekli belgelerini, 27 Kasım 2023 – 1 Aralık 2023 tarihleri arasında “Döşeme Mahallesi Turhan Cemal Beriker Blv. No:57 Seyhan/Adana adresindeki Seyhan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Seyhan Belediyesi memur alımı kılavuzu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.