Yeniden Hoş Geldin Futbol

Yeniden Hoş Geldin Futbol
1 aydan fazladır futbola hasret kalan Diyarbakırlı futbolseverler için heyecan bu hafta yeniden başlıyor

 

 

 

 

 

2018’in ilk sınavını Cumartesi günü Diyarbekirspor verecek, İstanbul’da Anadolu Bağcılar ile karşılaşacak. Pazar günü ise Diyarbakır’da Amedspor,Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak.

 

Yenilenen Kadroyla İlk Sınav Pazar Günü

 

Başarısız geçen ilk yarıda son 3 maçında 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu’nu ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da farklı skorla yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyor. İkinci yarıya yüksek moralle başlamanın hesaplarını yapan Amedspor’da 11 futbolcu ayrıldı, Almanya’dan dönmeyen Deniz Naki bu maçta forma giyemeyecek ve teknik heyetin yeni transferlere yer vermesi bekleniyor. Seyrantepe’de oynanacak maç Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

 

Anadolu Bağcılar-Diyarbekir Maçı Naklen Mi?

İlk yarıyı liderin 1 puan gerisinde tamamlayan Diyarbekirspor, Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde çıktığı son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplamıştı. Tek hedef, Anadolu Bağcılarspor’u deplasmanda yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlamak ve zirve yarışında önemli bir engeli daha aşmak. Cumartesi günü İstanbul Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 13.30. Maçın TRT Kürdi tarafından naklen yayınlanması bekleniyor. Yayınla ilgili çalışmaların devam ettiği ve hafta içinde resmi açıklama yapılmasının beklenildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.