Yeniden Yapılanmaya Doğru

Yeniden Yapılanmaya Doğru
Diyarbekirspor’un yeni teknik heyeti ev sportif direktörü hafta sonuna kadar açıklanacak. İsimlerin netleştirildiği, işin sadece açıklamaya kaldığı belirtiliyor.

Her An Açıklama Yapılabilir

Diyarbekirspor’da  Mayıs ayında sona eren ligin ardında başlayan sessizlik bozuluyor. Teknik heyet ve sportif direktör her an açıklanabilir. Onursal başkan Feyzi İlhanlı ve Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun takımı yeni sezonda çalıştıracak teknik heyet ile sportif direktörle her konuda anlaştığı,aradaki bazı pürüzlerin giderilmesinden sonra açıklama yapılacağı belirtiliyor. Yeni teknik heyetin, transferle ilgili raporunu sunduğu ve transfer çalışmalarına başlandığı da ifade ediliyor.

Muhammed  Ve Umut’un Durumu

Tahkim Kurulu’nun  4 aylık men cezasını kaldırdığı Muhammed Akarslan’ın Tuzlaspor’a transfer olup daha sonra Diyarbekirspor’a kiralanması gündemde. Yine transferdeki  haksız fesihten dolayı 4 ay ceza alan Umut Dilek’in cezasının kaldırılması için ise gözler bu futbolcunun eski kulübü Kemerspor’da. Futbolcunun avukatı ile Kemerspor arasında görüşmelerin devam ettiği,tarafların uzlaşması halinde Tahkim Kurulu’nun cezayı kaldıracağı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.