Yepyeni bir kılıçdaroğlu...

Yepyeni bir kılıçdaroğlu...
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyanın diline düştü.

Mehdi TANAMAN

Peki Kılıçdaroğlu’nu sosyal medyanın diline düşüren neydi? Gelin birlikte bakalım. Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek  icazet peşinden koşan;  ardından  bu aralar hükümet ile araları kanlı bıçaklı olan Fetullah Gülen cemaati ile dirsek teması kurup,’Onu sevmeyin, beni sevin(!) diyen CHP genel başkanı,  Ankara’da ise herkesi bir kez daha şaşırtarak, bir önceki seçimde MHP saflarında yer alarak MHP’den aday olan  Mansur Yavaş’ı  CHP’nin Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan adayı yaptı.

Makyevelist’liğin zirvelerine çıkan Kılıçdaroğlu bununla da kalmadı;  ABD Ankara büyükelçisi ile uzun süren bir öğlen yemeği yediği  medyada duyulanca bu kez sessizliğe büründü. Bu yemeğin sebebi mucibini ve yemekte konuşulanların içeriğini hiç kimse ile paylaşmadı. Sadece ‘sohbet ettik demekle yetindi’. Allah var büyükelçi de ağzını çok sıkı tuttu. O da kimseciklerle bir şey paylaşmadı.

Hazret bunlarla da kalmadı. Geçtiğimiz günlerde kameraları karşısında görünca bu fırsatı kaçırmadı. Yeni bir imajı vardı ya…Hakkını vermek lazım gelirdi. Daha düne kadar demediğini bırakmadığı  polislere bu kez hami olup onları koruması altına alarak herkesleri bir kez daha şaşırttı.

Son hamle ile duruma göre kılık ve şekil değiştirmedeki  ustalığı ve oportinistlikteki mahareti kamuoyu tarafından da takdir edilen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu yepyeni vizyonu, sosyal medyanın da  gözünden kaçmadı veee…yukarıda gördüğünüz fotokolaj’ı  hazırlayarak onu onore(!) etti…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.