Yerel Medya Derneği’nden DTSO’ya ziyaret

Yerel Medya Derneği’nden DTSO’ya ziyaret
Diyarbakır Yerel Medya Derneği yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) başkanı Ahmet Sayar ile bir araya geldi.

Ziyarette başkan Sayar’a DTSO yönetim kurulu üyeleri Hüsnü Pervan ile Vedat Özkesin de eşlik etti.

Yerel Medya Derneğin kuruluş amacı ve ilkeleri hakkında Sayar’a bilgiler veren başkan Taner Özbay, temel amaçlarının mesleğin saygınlığını artırmak ve etkin gazetecilik yapabilmek olduğunu, önümüzdeki günlerde derneğin tüzel kişiliği kapsamına giren çalışmalara ağır vereceklerini, devamında da planladıkları etkinliklere start vereceklerini, acele etmeden, adım adım ilerlediklerini söyledi.

Merkezine Diyarbakır’ı alan her sivil oluşumun kentte hak ettiği önemi ve değeri mutlaka göreceğini ifade eden DTSO başkanı Ahmet Sayar ise Yerel Medya Derneği’ni son derece önemsediğini, Diyarbakır’da etkin bir denetim mekanizması işlevi görmeye aday olduğunu, Derneğin mevcut haliyle bunu yapabilecek nitelikte olduğunu söyledi.

Yerel medyanın sorunlarının, beklentilerinin ve kentteki yerel dinamiklerle olan iletişiminin ele alındığı ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.