Yerel Medya Derneği’nden Yeşil’e ziyaret

Yerel Medya Derneği’nden Yeşil’e ziyaret
Diyarbakır Yerel Medya Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Yerel Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özbay, Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Akkar, Sadık Kaplan, İlyas Akengin ve İhsan Özdemir, bir süre önce gerçekleştirilen seçim sonucunda Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilen Engin Yeşil’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

 Ziyarette konuşan Diyarbakır Yerel Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özbay, ticaret borsasının kentteki birkaç önemli kurumdan biri olduğunu ve bu önemli kurumun bir süre önce gerçekleştirdiği seçimin demokrasi içinde geçtiğini söyledi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil de, yerel medyanın önemine değinerek, “Yerel medya çok önemlidir. Kentteki tüm gelişmeleri yerel medya üzerinden takip ediyoruz. Bu ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Sizlerle birlikte el ele omuz omuza çalışarak, kentimize güzel ve hayırlı işler gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.