Yetenek Taramasına Katılan Köy Çocuklarına Kaymakam Sahip Çıktı

Yetenek Taramasına Katılan Köy Çocuklarına Kaymakam Sahip Çıktı
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen spor yetenek taramasına katılan Karacadağ bölgesindeki köylerde ikamet eden çocukların ulaşım ve malzeme giderleri İlçe Kaymakamı Selami Kaya tarafından karşılandı.

Tigris Haber-İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay,”İlçede sporun gelişmesi için her türlü desteği veren sayın kaymakamımız ilçemiz için şanstır” dedi.

İlçede Yetenek Taraması Devam Ediyor

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında organize edilen spor yetenek taramasına katılan Karacadağ bölgesindeki köylerde ikamet eden çocukların ulaşım ve malzeme giderleri İlçe Kaymakamı Selami Kaya tarafından karşılandı.

İlk etabı tamamlanan yetenek taramasının ikinci etabı ise devam ediyor. İlçe genelinde ilkokul üçüncü sınıfta okuyan 1800 kişinin katıldığı tarama kurslarında,tarama sonunda seçilen çocuklara ilçe merkezindeki spor salonunda antrenörler tarafından çeşitli branşlarda eğitim veriliyor.

Köy Çocuklarının Giderleri Kaymakamlıktan

Kurslara,Karacadağ bölgesindeki köylerden gelen 17 çocuk da katılıyor. Yetenek taramasına tam destek veren Kaymakam Selami Kaya,ulaşım ve spor malzemelerini karşıladı.

İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay,ilçede sporun gelişmesi için her türlü desteği sağlayan Kaymakam Selami Kaya’ya teşekkür etti. Bay,”Gençlik Ve Spor Bakanlığı’nın yetenek taraması projesini çok önemsiyoruz. Kaymakamımızın tam destek verdiği bu çalışma sonunda ilçemiz sporda çok önemli bir noktaya gelmiş olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.