“Yıldızlar altında sinema keyfi” günleri başladı

“Yıldızlar altında sinema keyfi” günleri başladı
Kayapınar Belediyesi tarafından parklarla ve köylerde vatandaşları sinemayla buluşturmak için “Yıldızlar altında sinema keyfi” sloganıyla her yıl düzenlediği film günlerinin onuncusu başladı.

Kayapınar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen “Yıldızlar altında sinema keyfi” sinema günleri başladı. Salı günleri köylerde, haftanın beş günü parklara yapılacak film gösterimleri sekiz hafta sürecek.  Toplumsal içerikli, doğa ve çocuklara yönelik sekiz filmin gösterileceği sinema günlerinde Apocalypto, Kuzular Firarda, İtirazım Var, Kar Yağmadan Önce, Eksik, Kahraman Maymunlar, Bizim Hoca ve Annemin Şarkısı filmlerinin gösterimi yapılacak.  

Köyler sinemayla buluşacak

Bu yılkı film gösterimleri nüfus yoğunluğu olan Cankatran, Pirinçlik, Beneklitaş, Uyandık, Serapgüzeli, Gözalan ve Kuyusırt köylerinde Salı günleri yapılacak. Söz konusu köylerde gösterimler köy meydanlarında yapılacak. Saat 20.30’de film gösterimi yapılacak. Çarşamba Ceylan Park, Perşembe Hrant Dink Parkı, Cuma Halil İbrahim Oruç Parkı, Cumartesi Rojava Parkı, Pazar günleri ise Parkorman Parkı’nda filmler gösterime sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.