Yıldızlar Diyarbakır'a geliyor

Yıldızlar Diyarbakır'a geliyor
Diyarbakırspor A.Ş'nin yeni sponsorundan Diyarbakır'a önemli çıkarma. Avrupa liglerinde oynayan yıldız futbolcular Gölcükspor maçını izlemek üzere Diyarbakır'a getiriliyor.

MİSAFİR LİSTESİNDE ÜNLÜ YILDIZLAR

Diyarbakırspor A.Ş'ye forma reklamı vererek sponsor olan ve Hollanda'da galeri işinde tanınan bir firma olduğu öğrenilen Diyarbakır patentli sponsor firması,19 Ocak Pazar günü Gölcükspor'la oynanacak ikinci yarının ilk maçına önemli bir organizasyonla gelecek. Geçen yıllarda evinin önünde öldürülen ' Beton Volkan ' lakaplı Diyarbakırlı dünya şampiyonu boksör Volkan Düzgün'ün de ailesi olan firma yetkililerinin Ajax,PSV ,B.Münih ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen dünyaca ünlü futbolcuların da yer aldığı organizasyonla Diyarbakır'a ifade edildi.

'BERABER BÜYÜK HEDEFLERE YÜRÜYECEĞİZ'

Kulüp  Başkanı Feyzi İlhanlı,sponsor firmanın dünyaca ünlü futbolcuları Diyarbakır halkı ile bütünleştireceğini ve daha sonra beraber basın açıklaması yapacaklarını söyledi. Hedeflerinin büyük olduğunu belirten İlhanlı,"Sponsor olan aile Avrupa'da galeri işi başta olmak üzere çeşitli alanlarda ticari faaliyet gösteriyor. Bize sponsor olarak memleketlerine olan vefalarını gösterdiler. Dev bir organizasyonla gelecekler. Avrupa'nın önemli takımlarında oynayan ünlü futbolcuları da misafir olarak getirecekler. Bunlarla ilgili işlemler tamamlanıyor. Gölcükspor maçını izledikten sonra beraber açıklama yapacağız. Diyarbakırspor sevdası için bizimle beraber mücadele etme kararı alan bu firma ile birlikte büyük hedeflerin peşinde koşacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.