Yılın ilk ay tutulması kapıda!

Yılın ilk ay tutulması kapıda!
Yılın ilk Ay tutulması 25 Mart'ta gerçekleşecek ve etkileri şimdiden hissedilmeye başlandı.

TİGRİS HABER - Yılın ilk Ay tutulması 25 Mart'ta gerçekleşecek ve etkileri şimdiden hissedilmeye başlandı. Bu süreçte gerçekleştireceğimiz adımlar ve başlatacağımız yeni girişimler hayatımızı nasıl etkileyecek? İşte 17-23 Mart tarihleri arasında burçlara yönelik yorumlar...

KOÇ BURCU Yeniden doğuşa hazırlanın Koç. Güneş'in burcunuza girişi önemli bir kişisel yeni yılı işaret ediyor. Yeni girişimlere cesurca adım atarken geçmiş sınırlamalardan kurtularak hırslarınıza ve kimliğinize odaklanın. Bu hafta büyük kararlar alabilirsiniz, ancak duygusal dalgalanmalarınız sizi bazen kararsız hale getirebilir. Yeni fırsatlar ve ilişkiler ön planda olacak. Ancak, ani duygusal tepkilerden kaçının ve kararlarınızı dikkatle düşünün. Gezegenlerin etkisiyle tüm duygularınız hareket halinde. Aklınız ve duygularınız birbirine karışarak sonradan pişman olunacak kararlara da yol açabileceğinden bu hafta çok önemli kararlar almamaya çalışın.

BOĞA BURCU Güneş'in Balık burcundaki son günleri iç gözlemi teşvik ederken Koç burcuna geçişi ruhsal ve bilinçaltı alemlerinizi ateşler. Değişimi içeriden kucaklayın. Çevrenizde olanlara karşı duyarlı olacaksınız ve başkalarının sorunlarını çözmek için çaba göstereceksiniz. Yeni deneyimlere açık olacak ve hayatınızı zenginleştirmek için fırsatları değerlendireceksiniz. Maddi konularda da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ev alma, satma ya da kiralama gibi durumlar varsa bu tip olaylar kendiliğinden kısa sürede çözüme ulaşır.

İKİZLER BURCU Sosyal çevreleriniz ve istekleriniz aydınlanıyor İkizler. Hafta başında yaşanan gerilimler, kişisel hedefler ile toplumsal bağlantılar arasında bir denge kurulmasına neden olur. Güneş Koç burcuna girerken geleceğinize ve arkadaşlıklarınızın gerçek yolunuzla nasıl uyum sağladığına odaklanın.
Bu hafta güçlü bir arzunuz olacak ve bazen başkalarına karşı agresif bir tavır sergileyebilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık ve hakimiyet duygularına dikkat edin. Hedeflerinize odaklanmak için içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Partnerinize söylediğiniz her sözü empati süzgecinden geçirerek söylemelisiniz.

YENGEÇ BURCU Kariyer ve kamusal imaj odakta. Güneş'in değişimi sizi profesyonel yaşamınızda iddialı adımlar atmaya teşvik ediyor. Liderliği benimseyin ve yeni projelere güvenle başlayın.
Kendi başarılarınızı ve güçlü yönlerinizi sergileme isteği içinde olacaksınız. Ancak, egonuzun artması yakın ilişkilerde sorunlara neden olabilir. Sevdiklerinizi dinlemeye ve onların ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmaya çalışın. Partnerinizin ihtiyaçlarını görmezden gelmek ya da onun adına kararlar vermekten kaynaklanan küçük sorunların oluşmaması için bildiğiniz okusanız bile partnerinizden ilginizi
esirgemeyin.

ASLAN BURCU Ufkunu genişlet Aslan burcu. Güneş'in Koç burcuna geçişi macera ve öğrenme arzusunu harekete geçirir. Konfor alanınızdan çıkıp yeni felsefeler keşfetmenin veya seyahat etmenin zamanı geldi. Bu hafta yakın çevrenizle etkileşim içinde olacaksınız ve sosyal aktivitelerde bulunacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve başkalarını etkilemekte başarılı olacaksınız. Ancak, abartılı davranmaktan kaçının ve sınırlarınızı koruyun. Sürüncemede kalan birçok konu ve projeyi kolaylıkla ortaya koyar karşılaştığınız herkesi kolaylıkla etkileyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU İçinizde derin, dönüştürücü süreçler iş başında. Hafta, yeniden doğuşun yolunu açarak iç gözlem ve salıverilmeyi istiyor. Mars Balık burcuna geçerken duygularınızı keşfedin ve sezgilerinizin eylemlerinizi yönlendirmesine izin verin. Hayatınızın temposu hızlanacak ve yeni konulara ilgi duyacaksınız. Kendinizi ifade etme ve başkalarıyla iletişim kurma konusunda başarılı olacaksınız. Ancak, dikkatinizi dağıtmamaya ve odaklanmanız gereken konuları belirlemeye özen gösterin. Bu arada sizi kısıtlayan, engelleyen, davranışlarınızı beğenmeyen ve eleştiren kişilere tepkinizi hiç korkmadan ortaya koyar, tek kelime ile hadlerini bildirirsiniz.

TERAZİ BURCU İlişkiler ön plana çıkıyor, Terazi. Haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş'in Koç burcuna girişi, bağımsızlığın işbirliği ile dengelenmesini vurguluyor. Bu hafta ruh halinizde dalgalanmalar olabilir ve ilişkilerde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Empati kurmaya ve karşılıklı anlayışa önem verin. İş ve ilişkilerdeki sorunları farklı açılardan ele alarak çözmeye çalışın. İşinizde artış ve parlamalar gündemde olduğu halde konsantrasyon sorunu görülebilir. Bu süreçte yapacağınız en iyi şey sorunlarınıza farklı bakış açıları geliştirmeye çalışarak bakmanız veya aklına güvendiğiniz birinden akıl alarak hareket etmeniz olacaktır.

AKREP BURCU Sağlığa ve günlük rutinlere odaklanın Akrep. Güneş'in Koç burcuna geçişi sizi kişisel gelişim projeleri konusunda harekete geçmeye teşvik ediyor. Balık burcuna giren Mars, şefkatli eylem ve rutinlerinizde manevi anlam bulma çağrısında bulunur. Duygusal ve merhametli yönleriniz ön plana çıkacak ve insanlara yardım etmek isteyeceksiniz. Ancak, sırlarınızı gereksiz kişilerle paylaşmamaya özen gösterin ve güvenilirlik konusunda seçici olun. Artan paylaşım ve dertleşme isteğiniz yüzünden yanlış insanlara sırlarınızı vermeyin, aksi takdirde ilerleyen günlerde ortaya atılan dedikodular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU Bu hafta yaratıcılık ve romantizm sizin için parlıyor. Güneş'in Koç burcuna girişi, kendinizi ifade etme ve neşe arzunuzu ateşler. Maceracı ruhunuzun yaratıcı çabalarınıza rehberlik etmesine izin verin. Yapıcı bir enerjiye sahip olacak ve işlerinizi kolaylıkla yönetebileceksiniz. Güven uyandırarak çevrenizde olumlu etkiler yaratacaksınız. Geleceğiniz için plan yapacak ve kendinizi yenilemeye odaklanacaksınız. Kendinize olan güvenizin artması ile başkalarının üzerinde de güçlü etkilere sahip olursunuz. Hayatınızda eksik kalan tüm konuları yeniden gündeme getirir ve sonuçlandırmaya çalışırsınız.

OĞLAK BURCU Ev ve aile meseleleri ön plana çıkıyor. Evin etrafında projeler başlatmak veya yeni keşfedilen enerjiyle aile dinamiklerini ele almak için Güneş'in Koç burcuna geçişini kullanın. Bu hafta geleceğinizi planlama ve kendinize odaklanma zamanı olacak. Başkalarının isteklerine değil, kendi iç sesinize ve hedeflerinize odaklanın. İş ve finansal konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni iş fırsatları, yaptığınız ya da yapacağınız işleri belli bir planda uygulamaya
koyma fırsatı doğar.

KOVA BURCU Bu hafta iletişim çok önemli. Koç burcundaki Güneş, etkileşimlerinize ve öğrenmenize enerji verir. Doğrudan konuşmaları benimseyin ve fikirlerinizi güvenle ortaya koyun.
Duygusal dalgalanmalar yaşayabilir ve bazen mantıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Endişeleriniz ve şüphelerinizle başa çıkmaya çalışın ve yakınlarınızla iletişimde olun. Ani tepkilerden kaçının ve sakin kalın. Eleştirilere karşı çok fazla tepki verirsiniz. Yanlış anlaşılmalar olur ve yanlış
anlamaları açıklığa kavuşturmak yerine kırılır ve kendinizi kötü hissedersiniz. Sağlık olarak da
alerjik reaksiyonlar, zehirlenmeler ve diz ağrıları yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU Finansal ve kişisel değerler gözden geçiriliyor. Güneş burcunuzdan ayrılırken enerjinizi ve kaynaklarınızı istikrarı sağlamak için nasıl kullanabileceğinizi düşünün. Burcunuzdaki Mars, şefkatinize ve sezginize göre hareket etmeyi teşvik eder. Bu hafta duygusal dalgalanmalar yaşayabilir ve bazen kendinizi anlaşılmamış hissedebilirsiniz. İlişkilerde çatışmalardan kaçının ve iletişimde açık olmaya özen gösterin. Kendinizi zorlayan durumlardan uzak durun ve iç huzurunuza odaklanın. Düşünülmeden edilen sözler etrafınızdaki kişilerde bir anda şok etkisi yaratabilir. Aniden plan değiştirme, kararlardan cayma ve başınıza buyruk davranışlar sıkça gözlenir.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.