YILLAR SONRA GELEN BULUŞMA

YILLAR SONRA GELEN BULUŞMA
2000-2001 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor'da görev yapmış olan başkanlar,yöneticiler ve teknik direktör Yılmaz Vural,eski ikinci başkan ve futbol şube sorumlusu Şahap Akçadağ'ın oğlunun düğününde bir araya gelerek hatıraları tazeledi.

yillar-sonra-(3).jpeg

Ankara'daki düğüne iş,siyaset ve spor dünyasının ilgisi büyük oldu.

Ankara'da İlgi Çekici Düğün

Diyarbakırspor'da uzun yıllar ikinci başkanlık,futbol şube sorumlusu ve yönetici olarak görev yapan iş adamı Şahap Akçadağ'ın oğlu Erdi Akçadağ,Yasemin Bürgen ile dünya evine girdi.

Ankara Swiss otelde yapılan yemekli ve müzik eğlenceli düğüne iş,spor ve siyaset dünyası büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Diyarbakır  milletvekili Mehdi Eker,İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu,eski milletvekilleri Galip Ensarioğlu,Mesut Değer,Ali İhsan Merdanoğlu,Salih Sümer ve Nurettin Dilek,tanınmış iş adamları ve aileler ile çok sayıda davetli katıldı.

yillar-sonra-(4).jpeg

Diyarbakırspor Nostaljisi Yapıldı

Düğünün en dikkat çekici yanı ise 2000-2001 sezonunda Süper Lig'de Diyarbakırspor'da birlikte görev yapmış olan eski başkanlar Mücahit Can ve Ali İhsan Kaya,dönemin yöneticileri ve teknik direktör Yılmaz Vural'ın 18 yıl sonra buluşması oldu.Buluşmada eski günler yad edildi,hatıralar tazelendi.

Düğüne Şanlıurfaspor eski başkanı Fatih Bucak da katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini Mehdi Eker,Salim Ensarioğlu,Mesut Değer,Mücahit Can,Ali İhsan Kaya,Fatih Bucak ve Yılmaz Vural birlikte yaptı.

yillar-sonra-(1).jpeg

İzzet Yıldızhan ve sahne alan diğer sanatçılar davetlileri coşturdu.

Haber: SaffetAzbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.