Yine Deplasman Yasağı

Yine Deplasman Yasağı
Amedspor’a, Pazar günkü Sivas Belediyespor maçı için taraftar yasağı geldi. Yasağın gerekçesi güvenlik olarak ifade edildi.


 

Taraftarlar, Sivas’a Gidemiyor

Son yıllarda deplasman maçlarında taraftarlarına uygulanan yasak kararlarıyla gündeme gelen Amedspor’a bir kez daha kötü haber geldi. Yarın Sivas Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor, taraftarlarından yoksun olacak. Sivas İl Spor Güvenlik Kurulu, Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmaya  güvenlik gerekçesiyle Amedspor’lu taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. Daha önce Diyarbakır’dan otobüsle Sivas’a gitmeyi planlayan taraftarlar bu karar üzerine organizasyonu iptal etti.

 

Taraftarlar, Maçı TRT Kürdi’de İzleyecek

Amedspor’lu taraftarların tesellisi maçın TRT Kürdi tarafından naklen yayınlanacak olması oldu. Pazar günkü karşılaşma Kürtçe ve Türkçe olmak üzere çift dilli anlatım seçeneği ile ekrana gelecek.

Bu arada Amedspor kafiesi dün sabah kara yolu ile Sivas’a giderek kent merkezinde bir otelde kapmam girip maç saatini beklemeye başladı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda morallerin yüksek olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.