Yolspor oynamadan kazanacak

Yolspor oynamadan kazanacak
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Yolspor, Diyarbakırspor’un ligden çekilmesi nedeniyle 7. haftayı hükmen galibiyetle geçirerek puanını 13’e çıkaracak.

BAL 2. Grup’ta ilk 6 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 10 puan toplayan Diyarbakır Yolspor, bu ligdeki ilk sezonu olmasına rağmen başarılı bir grafik çizdi. Bu lige çıkan şampiyon kadrosunu koruyarak bazı deneyimli isimlerle takviye eden Turuncu-Siyahlı takım, gelecek için umut verirken, artık hedef daha üst sıralar. Bu haftayı maç yapmadan hükmen galibiyetle geçirecek olan Yolspor, bir sonraki hafta konuk edeceği Kurtalanspor’a hazırlanıyor.
Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, 15 günlük arayı iyi değerlendirerek Kurtalanspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi. Tungaç, “Bu hafta Diyarbakırspor’a karşı 3-0 hükmen galip ilan edileceğiz. 7 haftada 13 puan kötü değil ama daha iyisi olabilirdi. Bizim takım olarak son 2 sırada yer alıp küme düşme korkumuz yok. Üst sıraların hesaplarını yapıyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz. Bu ligin iddialı takımlarından olan Kurtalanspor’la yapacağımız maça en iyi şekilde hazırlanmış olacağız. Bu ara sakat futbolcuların iyileşmesi için de fırsat olacak” dedi

 

(iha).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.