Yolspor Play-Off'u garantiledi

Yolspor Play-Off'u garantiledi
Süper Amatör Ligi A Grup'ta lider durumdaki Yolspor, küme düşme çizgisinin üstünde bulunan Doğuşspor'u 7-2 gibi farklı bir skorla yenerek, en yakın takipçisine 8 puan fark attı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Yolspor, bu skorla ligin bitimine 3 hafta kala puanını 60'a çıkararak, Play-Off'a kalmayı garantileyen ilk takım oldu.

Diyarbakır Süper Amatör Ligi A Grup 23'ncü hafta karşılaşmasında lider Yolspor, ligde kötü günler geçiren ve kümeye düşme potasının hemen üstünde bulunan Doğuşspor'u 7-2 'lık farklı bir skorla geçti. Puanını da 60ı çıkaran Siyah turunculu takım, Bismil 21spor'un berabere kalmasıyla aradaki puan farkını 8'e çıkarttı. Yolspor ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off'a kalmayı garantileyen ilk takım olma başarısına ulaştı.

yolspor.jpg

Deri: Aynı ciddiyetle yola devam

Ligde oynadığı 23 maçta 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 60 puana ulaşan Yolspor Teknik Direktörü Mehmet Deri, "Artık ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off'u garantiledik. İkinci sıradaki Bismil 21spor ile puan farkını 8'e çıkarttık. Ama bu bizi rehavete sürüklemeyecek. Ligin sonuna kadar aynı ciddiyetle ve aynı oyun anlayışıyla devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kocaköy maçı hazırlıklarına devam ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.