“YÖNETİMİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEDİM”

“YÖNETİMİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEDİM”
Amedspor teknik patronu Sertaç Küçükbayrak, görevinden istifa ettiğini doğruladı.

Tigris Haber- Amedspor teknik patronu Sertaç Küçükbayrak, görevinden istifa ettiğini doğruladı. Küçükbayrak,”Takımda kötü giden bir süreç var. Yönetimin önünü açmak üzere bu kararı aldık” dedi.

Beklenmedik Gelişme

Önce kendi sahasında Eyüpspor’la,ardında deplasmanda Ankara Demirspor’la deplasmanda berabere kalarak alt sıralardaki bu iki takıma karşı 4 puan kaybeden Amedspor’da teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak  görevinden istifa etti. Böylece  dördüncü  kez çalıştırdığı Amedspor’dan ayrılan Küçükbayrak’ın istifası  beklenmedik bir gelişme olarak yorumlandı. Yönetimden bu konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmazken, genç teknik adam neden bu kararı aldığını gazetemize değerlendirdi.

“Yönetimin Önünü Açmak İstedik”

Sezon başında maddi imkansızlıklar içinde bir kadro kurduklarını belirten Küçükbayrak,”Kulübün ve takımın yaşadıklarını herkes biliyor. Yeniden bunlara girmeyi doğru bulmuyorum. Çok zor maddi koşullarda bu takımı kurduk. Hedef ligde kalmaktı,bu şartlarda,bu kısıtlı kadroyla bu sonuçları almamız aslında çok kötü bir tablo değil. Yeni bir yönetim geldi,onların kendilerine göre planları var. Takımda kötü giden bir süreç var. Biz de yönetimin önünü açmak üzere bu kararı aldık. Hepimiz için hayırlı olsun. Amedspor’a başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.