YÜKSEKOVA İSVİÇRE ALP’LERİ GİBİ

YÜKSEKOVA İSVİÇRE ALP’LERİ GİBİ
Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kayak İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kulüpler arası Kayaklı Koşu İl Birinciliği yarışması Yüksekova'da yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kayak İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kulüpler arası Kayaklı Koşu İl Birinciliği Yarışması Yüksekova’nın Köprücük köyü ile Kadıköy arasındaki arazide düzenlendi. 5 kategoride yapılan yarışmaya 65 sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda büyük erkekler kategorisinde Osman Arslan, Barış Dur, büyük bayanlar kategorisinde Rojbin Ören, Esra Kakız, Saliha Demirkılıç, genç erkekler kategorisinde Zana Öztunç, Dilovan Orhan ve Azad Tekin, yıldız erkekler kategorisinde Orhan Ören, Ümit Kazandıoğlu ve Yasin Özer, yıldız bayanlar kategorisinde Zilan Öztunç, Nazlıcan Düzce ve Neslişah Kaplan, çocuk erkekler kategorisinde Devran Ören, Kasım Kartaş, Bahtiyar Sevmiş, çocuk bayanlar kategorisinde Levin Öner, Roza Kaplan ve Helin Kaplan, minik erkekler kategorisinde Alican Dayan, Esat Cindioğlu ve Erkan Uçak, minik kızlar kategorisinde Ebru Arslan, Berivan Kartal ve Şennur Kartal dereceye girdi.
Dereceye giren sporcular Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilecek grup müsabakaları ve Türkiye şampiyonasında Hakkari’yi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.