Zafer Planı Hazır

Zafer Planı Hazır
Diyarbekirspor, ligde yenilmeyen iki takımdan biri olan Serik Belediyespor’a ilk darbeyi vurmak için hedefe kilitlendi.

Teknik heyet, ani ataklara iyi çıkan rakibe önlem alıp etkili hücüm silahlarıyla sonuca gitmeyi planlıyor. Naklen yayına rağmen taraftarlar maça davet edildi.

Final Gibi Bir 90 Dakika

Diyarbekirspor, Cumartesi günü final gibi bir maça çıkacak. Kendisi gibi 12 puanı olan ancak ligde lider Bayburt Grup Özel İdare ile beraber yenilmeyen iki takımdan biri olan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u ağırlayacak. Hedef, rakibe ilk yenilgisini yaşatarak hem 3 puan öne geçmek,hem de üç maç üst üste kazanarak zirve yarışında biraz daha avantajlı hale gelmek. Maçla ilgili hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Yeşil-Kırmızılıların galibiyet planı belli oldu.

Rakibi Analiz Etti

Hafta boyunca rakibin maç analizini yapan ve bugüne göre idmanlar yaptıran Teknik Direktör İskender Eroğlu, hızlı ve ani ataklarla etkili olan rakibine karşı önlem alıp yine hücümda rakibe iyi baskı yaparak ve etkili hücüm silahlarıyla galibiyete ulaşmayı planlıyor. Futbolcuların yapılan çalışmalarda hırslı, istekli ve moralli olması galibiyete olan inancı artırıyor.

Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak karşılaşma TRT Kürdi’de canlı yayınlanacak ancak Diyarbekirspor, tribün desteğini arkasına almak için taraftarları tribüne davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.