2672’ye bir SMS atarak bir hayatı kurtarabilirsiniz

2672’ye bir SMS atarak bir hayatı kurtarabilirsiniz
Diyarbakır Göç Vakfı Başkanı Talat Çetinkaya; üç yıldan beri 120 çocuğa burs verdiklerini belirterek, “Ekonomik durumu kötü olan, en az 300 çocuğa, burs imkânı yaratmak istiyoruz” dedi.

Gencer ARPACI’nın haberi

Diyarbakır Göç Vakfı, çocukların eğitimine destek amacıyla başlatacakları "Görmezden gelme, çocukların eğitimine güç ver " isimli kampanyanın tanıtımı için vakıf binasında basın toplantısı düzenledi. 

‘300 çocuğa burs imkânını yaratacağız’

Dört aydır başladıkları "Görmezden gelme, çocukların eğitimine güç ver " kampanyanın çocukların eğitim süreçlerini güçlendirmeye dönük ekonomik, sosyal ve kültürel bir kampanya olduğunu kaydeden Diyarbakır Göç Vakfı Başkanı Talat Çetinkaya, “Bu kampanya çerçevesinde, ekonomik durumu kötü olan 300 çocuğa, eğitimlerine sorunsuz bir şekilde devam etmelerini sağlayacak burs imkânını yaratacağız” dedi.

‘Çocuklar hem şimdimiz hem de geleceğimizdir’

Çetinkaya, kampanya, çerçevesinde üç yıldan beri 120 çocuğa burs verdiklerini, bu sayıyı artırmak için herkes ve her kurumdan yardım bekledikleri kaydederek, “Tüm GSM operatörlerden 2672’ye SMS atarak,  makbuzlarla, taahhütnameler ve hesap numaraları aracılığıyla kampanyamıza destek verebilirsiniz. Bizler Göç Vakfı olarak çocukları yalıtılmış varlıklar olarak görmediğimiz gibi, sadece geleceğimiz olarak da görmüyoruz, çocuklar hem şimdimiz hem de geleceğimizdir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.