“30 Mart yeni bir viraj olacak”

“30 Mart yeni bir viraj olacak”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin istikrarının sürmesi açısından önemli olduğunu belirterek, “30 Mart yeni bir viraj, yeni bir köşe taşı olacak” dedi.

İSTANBUL - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığında düzenlenen kahvaltı programında partililerle bir araya geldi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, “Ülkemizin gelişmesi adına, demokrasimizin güçlenmesi adına, Türkiye Cumhuriyeti devletinin dünya devletleri arasında hak ettiği güçlü yeri almasına, milli iradenin hak ve hukukunun korunması, gelişmesi ve güçlenmesi adına önemli bir seçim atmosferinin arifesindeyiz. Yeni bir viraj, yeni bir köşe taşı olacak” dedi.

Türkiye’nin 2023 hedefiyle birlikte muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağını ifade eden bakan Müezzinoğlu, “Bir ayağımız sabit ve sağlam basacak. O ayağımızı asla ve asla yerinden oynatmamız lazım. İkincisi ise pergel gibi genişleyebildiği kadar genişleteceğiz. Herkesi kucaklamak. 76 milyona sağlık hizmetini dünya standartlarında sunulması yetmez. Yakın coğrafyadaki 1, 1,5 milyar insana da sunabilmek gibi bir hedefimiz var” diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.