“Aradık, sorduk diktatörü bulduk”

“Aradık, sorduk diktatörü bulduk”
Başbakan Erdoğan, CHP, MHP ve Pensilvanya'nın kurdukları tuzakların bozulduğunu belirterek, “Aradık sorduk diktatörü bulduk. Ey CHP diktatör senin içinde. Kim? İnönü” dedi.

ADIYAMAN - Partisinin Adıyaman mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan’ın gündeminde yine CHP, MHP ve Fethullah Gülen vardı. “Pensilvanya'da bir zat var. Üç ayda maskesi düştü. Rabbim elini ayağını dolaştırdı” diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Bu zat şuanda CHP'yi destekliyor, CHP'ye istikamet çiziyor. CHP'nin olmadığı yerde de MHP'yi destekliyor. Al birini vur ötekine. Adıyaman'da ablalar, abiler köylere gidiyorlarmış. Benim onlara bir şey söylememe gerek yok. Onlara şunu da söyleyin. Adıyaman merkeze hangi yüzle geliyorsunuz? Başörtülü başı açık artık el ele kol kola yaşayabiliyor. Bundan mı rahatsız oldunuz? Gücünüz varsa partinizi kurun karşımıza gelin. 30 Mart bu oyunu bozmanın tarihidir.”

“Kaset kardeşliği”

“Bunların kardeşliği kaset kardeşliği” diyen Erdoğan, “Bu Pensilvanya'daki iftira şebekesi önce CHP sonra MHP. Üç kafadar bir araya verdiler. Bu zat CHP genel başkanının eline kasetler veriyor. Sen zaten kasetle geldin kasetle gideceksin. Utanmadan iftiralarla Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanına yalan dolan şeyler söylüyor. Sen SSK'yı batırdın ya. Biz kuyruklarla rezil, sefil olduk. 3 yıl önce televizyon kanalına çıkmış. Partileri ile ilgili kayıtları eleştiriyordu. Bu savcının hesap vermemesi gibi bir şey olabilir mi diyordu. Kim bu savcı diye soruyordu. Başbakan'ı dinleyen hangi derin devlet diyordu. Milliyet Gazetesi 27 Aralık 2012. Bitmedi. Savcı suç işliyor diyordu. CHP Genel Başkanı 2 yıl önce yasa dışı dinleme hepimizin tepki göstermesi gereken suç diyordu. Çark etmek bunun fıtratında var. O koltuğa kasetle oturdu. Bundan ancak İstanbul'un tahta kalesinde kasetçi olur. Orada kaset satsın kaset. Bunların İstanbul adaylarını gördünüz değil mi?” diye konuştu.

“Diktatör senin içinde”

CHP'nin, MHP'nin, Pensilvanya'nın kurdukları tuzakların bozulduğunu ifade eden Erdoğan, “Sandıksız hükümeti devirelim dediler. Millet sandıkta bunun hesabını soracak. Ardından hukuk yoluyla biz hesabını soracağız. Aradık sorduk diktatörü bulduk. Ey CHP diktatör senin içinde. Kim İnönü. İtalya'da orada Nazi, Faşizm iktidar olduğunda onları ilk tebrik edenlerden olmuştur. Bunlar Dersim'de katliamın baş sorumlusudur. Bugün kalkıp CHP'nin genel müdür orayla ilgili bir kelime duydunuz mu? Bunları ininden çıkartacağız. Devlet içinde yapılananları çıkaracağız” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.