Araştırma hastanesi yolunda otobüs çilesi!

Araştırma hastanesi yolunda otobüs çilesi!
Diyarbakır Büyükşehir Belediesine ait otobüslerin 21.30'dan sonra bazı noktalara gitmemesi eleştiri konusu oldu.

Araştırma hastanesi yolunda otobüs çilesi!

Haber Merkezi

Diyarbakır’da Elazığ yolu üzeri Üçkuyular bölgesinde bulunan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi güzergahında akşam saat 09.30’dan sonra şehir içi ulaşımını sağlayan belediye otobüslerinin çalışmaması vermemesi vatandaşları mağdur ediyor.

Diyarbakır’da Elazığ yolu üzerinde yer alan yerleşim yerleri ile Eğitim Ve Araştırma Hastanesi güzergahında akşam saat 09.30’dan sonra şehir içi ulaşımını sağlayan belediye otobüslerinin çalışmaması vermemesi vatandaşları mağdur ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunan vatandaşlar, hastaneye giden güzergahta araçların gece geç saatlere kadar, hatta 24 saat çalışması gerektiğine dikkat çekerek sorunun çözülmesini istiyor.

Vatandaşlar, Belediyeden Çözüm İstiyor

Vatandaşlar,”Her akşam bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi,neden bu sorunu görmezden geliyor ve çözmüyor?.Bölge hastanesi konumundaki hastanenin güzergahında bu sorunun yaşanması kabul edilir gibi değil. İnsanlar bu saatte hastaneye nasıl gidecek,ya da evi Elazığ yolu üzerinde olanlar ne yapacak?.Bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz.” şeklinde tepkilerini ve taleplerini dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.