Aydınlar: 30 Mart'ta 'Bu şehir senin' diyeceğiz

Aydınlar: 30 Mart'ta 'Bu şehir senin' diyeceğiz
HDP Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi seçim bürosu açılışında konuşan HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Pınar Aydınlar, "30 Mart'ta bu şehir senin diyeceğiz" “dedi


SANCAKTEPE

İstanbul - İstanbul Büyükşehir Belediye eş başkan adayları Sırrı Süreyya Önder ile Pınar Aydınlar, HDP Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi seçim bürosunun açılışının ardından Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'ne geçerek, yüzlerce kişinin katılımı ile HDP seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış etkinliğinde, yurttaşlar sık sık "Bijî serok Apo", "Jin jiyan azadî", "Şehit namirin", "Bê serok jiyan nabe" sloganlarını attı. Etkinlikte ilk sözü alan BDP İstanbul İl Eş Başkanı Emrullah Bingül, "30 Mart'tan büyük bir coşku ve başarı ile çıkacağız. Bunu kapı kapı dolaşarak, büyük bir kararlılıkla yürüteceğimiz çalışmalar ile başaracağız" dedi. Bingül'ün ardından konuşan HDP Sancaktepe Belediye Eş Başkan Adayı Engin Aras ise, yürütecekleri çalışmalara dikkat çekerek, "Sokak sokak çalışmayla Sancaktepe'ye HDP'nin bayrağını dikeceğiz. Biz paramıza veya arkamızda bulunan herhangi bir güce güvenmiyoruz. Bizim dayandığımız tek güç, halkın gücüdür" dedi.

Aydınlar: 30 Mart'ta 'Bu şehir senin' diyeceğiz

HDP Sancaktepe Belediye Eş Başkan Adayı Nahide Kılıç da, "30 Mart'ta bizden aldıkları kenti, onlardan geri alacağız" diye konuştu. Ardından HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Pınar Aydınlar söz aldı. Yerel seçimlerden büyük başarı ile çıkacaklarına vurgu yapan Aydınlar, "Bizler 30 Mart'ta türkülerimizi söyleyip halaylarımızı çekeceğiz ve şehir senin bu kent senin diyeceğiz" dedi. 

hdp-3-001.jpg

hdp-1-003.jpg

hdp-2-001.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.