Baba ocağında sevinç var.

Baba ocağında sevinç var.
Diyarbakır eski valisi Efkan Ala içişleri bakanı

Oltu-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gece açıkladığı yeni kabinede Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala’nın İçişleri Bakanı olarak yer alması Oltu’da büyük bir sevinçle karşılandı. 
Oltulu esnaflar bugünün şerefine gün boyunca yapmış oldukları alışverişi  indirimli ve ücretsiz yapacaklarını söylediler. Efkan Ala’nın annesi Gönül Ala ve babası Temel Ala da mutluluklarını dile getirerek, “Gece geç saatlerde haberini aldık. Çok sevindik. Anne ve baba olarak büyük gurur duyduk. Dualarımız onunla. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Ala’nın teyzesi Nazlı Eser ise, “Allahım tuttuğunu altın etsin. Biz memnunuz, Allahım da memnun olsun” dedi. Annesi Gönül Ala, oğlu Efkan Ala’nın gördüğü bir rüyayı kendisiyle paylaştığını belirterek, “Bana o rüyasında yaşlı dedenin gelip kendisini burası yedinci tabakadır, diyerek kendisini yukarı bir yere çıkarıp gittiğini anlatmıştı. Bu rüyayı bana anlattığında bende devlet görevinde çok üst makamlara geleceğine yormuştum” diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.