Barış Meclisi AKP, CHP ve MHP liderlerine mektup gönderdi

Barış Meclisi AKP, CHP ve MHP liderlerine mektup gönderdi
Türkiye Barış Meclisi (TBM), demokratik siyaset ve seçim güvenliği konusunda AKP, CHP ve MHP liderlerine mektup gönderdi. Gönderilen mektuplarda liderlerden HDP yönelik yoğunlaşan saldırılara ilişkin tutum almalarını istendi.

Haber merkezi-Türkiye Barış Meclisi (TBM), son zamanlarda Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) dönük yaşanan saldırılar karşısında AKP Genel Başkanı olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye mektup gönderdi. HDP yönelik yoğunlaşan saldırılara ilişkin tutum almalarını istenen liderlere yönelik mektup TBM sözcüsü Hakan Tahmaz imzasıyla kaleme alındı ve posta yoluyla gönderildi.


Parti liderlerine yazılan mektupta, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler ve sonrasında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile Türkiye'nin uzun bir dönem seçim atmosferi içinde bulunacağına işaret edildi ve bu süreçte de demokratik siyaset ve seçim güvenliğinin, gündemin en önemli konusu olacağına vurgu yapıldı. 

baris-meclisi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.