Başbakan Erdoğan ” On yıl önce nasıl bir Türkiye vardı?

Başbakan Erdoğan  ” On yıl önce nasıl bir Türkiye vardı?
"Bizim bu birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi kıskananlar var. Bizi bölmek parçalamak isteyenler var. İşte bu adı paralel yapı olan virüs, bizim birliğimizi, bölmek için ortaya çıktı.''

"Bizim bu birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi kıskananlar var. Bizi bölmek parçalamak isteyenler var. İşte bu adı paralel yapı olan virüs, bizim birliğimizi, bölmek için ortaya çıktı. Kardeşlerim, ama başaramayacaklar. Sizin bu dirliğiniz, bu beraberliğiniz, sizin bu kardeşliğiniz, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek"

Haber Merkezi – Dün sabah saatlerinde sosyal medyada hastalanarak yoğun bakıma kaldırıldı iddialarından sonra  Burdur’da  miting meydanında halkın karşısına çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizi bölmek, parçalamak isteyenler var. İşte bu adı "paralel yapı" olan virüs, bizim birliğimizi, bölmek için ortaya çıktı. Ama başaramayacaklar. Sizin bu dirliğiniz, bu beraberliğiniz, sizin bu kardeşliğiniz, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek" dedi.

Cumhuriyet tarihinin en önemli meydan mitinglerinden birini yaptıklarını, en hayati seçimlerinden bir tanesine gideceklerini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: "Türkiye'nin istikametinin belirleneceği, Türkiye'nin rotasının çizileceği son derece kritik bir seçime giriyoruz. 30 Mart seçimlerinde sadece belediye başkanları, sadece meclis üyelerini, sadece muhtarları seçmeyeceğiz. 30 Mart seçimlerinde, 77 milyon, hep birlikte ülkemiz için milletimiz için Türkiye'miz için bir tercihte bulunacağız. 10 yıl öncesine dönün. 10 yıl önce nasıl Türkiye vardı? Bugün nasıl bir Türkiye var şimdi? Yeni Türkiye onunla sizin karşınızdayız. Yeni Türkiye demek büyük Türkiye demektir. Yeni Türkiye demek istikrar demektir, yeni Türkiye demek güven demektir.”

"Bizim bu birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi kıskananlar var. Bizi bölmek parçalamak isteyenler var" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:"İşte bu adı "paralel yapı" olan virüs, bizim birliğimizi, bölmek için ortaya çıktı. Kardeşlerim, ama başaramayacaklar. Sizin bu dirliğinizi, bu beraberliğinizi, sizin bu kardeşliğinizi, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek. Yeni Türkiye 2023 hedefleri demek. Dünyada itibarı olan, gücü olan, sözü olan Türkiye demek.  Durmaksızın biz yaptıklarımızı anlatacağız, onlar iftira. Onlar dedikodu üretecekler. Onlar montajcı montajcı. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama bunların ki yatsıya kadar sürmedi. Geldi bir sabah rüzgarı bunu aldı götürdü. Söndü. "

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "54 yıl önce 27 Mayıs müdahalesinin öncesinde ve sonrasında her ne yapıldıysa işte bugün de aynı senaryo uygulanmaya, aynı tuzak kurulmaya çalışılıyor. O gün hangi manşetler atıldıysa bugün de tıpa tıp aynı manşetler atılıyor. Hiç fark yok, değişen bir şey yok. O gün merhum Menderes ve arkadaşlarına hangi iftiralar atıldıysa bugün de montaj ses kayıtlarıyla aynı iftiralar atılıyor, o gün nasıl sokaklar hareketlendirildiyse gençler sokaklara döküldüyse vandallık nasıl körüklendiyse bugün de tıpatıp aynısı yapılmak isteniyor" dedi.

basbakan-erdogan(1.)-haber---(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.