Basın Ve Sağlık Emekçilerine İndirim Jesti

Basın Ve Sağlık Emekçilerine İndirim Jesti
Hastalardan ek ücret almamasıyla bilinen ve bir çok alanda yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi önemli bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Hastalardan ek ücret almamasıyla bilinen ve bir çok alanda yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi önemli bir kampanyayı daha hayata geçirdi. Bundan böyle basın ve sağlık çalışanlarına hastane hizmetlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Basın Ve Sağlık Çalışanlarının Yakınları da Yararlanabilecek

Günde sağlık güvencesi olmayan 25-30 hastayı ücretsiz tedavi eden, bir çok branşta ek ücret almayan, hastalarına bir çok kalemde kolaylıklar sağlayan hastane olarak isim yapan Özel Bağlar Hastanesi’nden bu kez iki önemli kesime iyi haber var. Hastane, basın mensupları ve sağlık çalışanlarına hastane hizmetlerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. 2018 yılı için geçerli olacak kampanya sonraki yıllarda yenilenecek. İndirim hizmetlerinden basın mensupları ve sağlık çalışanlarının kendisi,eşi,çocukları,anne ve babaları faydalanabilecek.

Konuyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan hastane başhekimi Dr. Lokman Taş,tek şartlarının basın mensupları ve sağlık çalışanlarının hastaneye gelirken yanlarında bu mesleği icra ettiklerine dair kart bulundurmaları olduğunu söyledi.

‘Basın Ve Sağlık Emekçilerini Önemsiyoruz’

Taş,”Bir çok yeniliğe ve ilke imza atan,hastalara kolaylıklar sağlayan hastanemiz ticari amaç gütmekten ziyade halkın memnuniyetini ve kolay şartlarda hizmet vermeyi esas almaktadır. Basın mensuplarını ve sağlık çalışanlarını önemsiyoruz. Bu iki iş kolundaki emekçiler de topluma önemli hizmetler sunmaktadır. Bu yüzden kendilerine yönelik bu indirim kararını aldık. Basın mensubu ve sağlık çalışanı olduğunu belgeleyen kimlik ve kartlar taşıyan,bunu hasta kayıt bölümümüze beyan eden herkes bu kendisi,eşi,çocukları,anne ve babasıyla beraber bu indirimden faydalanacaktır. Özel Bağlar Hastanesi olarak halkımıza yönelik yeniliklere devam edeceğiz.

Dilek Akin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.