Başvurular başladı!

Başvurular başladı!
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından, “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başarılı Gazetecileri Ödülleri” yarışmasının başvuruları başladı.

 

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti "Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” başvuruları başladı.Ödüller belirlenen dallarda çalışmaları teşvik etmek ve başarıları
taçlandırmak amacıyla verilecektir.
Yarışmaya GGC üyesi olmayan gazeteciler de katılabilecektir.-Ödül verilen dallar Gazete, Dergi, Radyo, Televizyon ve İnternet yayınlarıdır.Bir başka basın örgütünden ödül alan eser yarışmaya katılamayacak

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPILACAK DALLAR:

1 - HABER (GAZETE-İNTERNET-DERGİ)
2 - HABER ( TV)
3 - HABER (RADYO)
4 - FOTOĞRAF
5 - RÖPORTAJ VE YAZI DİZİSİ (ÖZEL HABER)
6- SAYFA DÜZENİ (YEREL)
7 - GÖRÜNTÜ (KAMERA ÇALIŞMASI)
8 - KÜRTÇE HABER 

9 -KÜRTÇE TV PROGRAM

10-JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

BAŞVURU ŞARTLARI

1 - Yönetim Kurulu, ödül verilecek dallarda başvuruları için adaylara çağrıda bulunur. Üyeler, Cemiyete ıslak imzalı dilekçe ile eserleri aktardığı CD veya flaşh diskle başvurur.

2 - Yönetim Kurulu ödül verilecek dallarda, o dallarda aday olmayan konusunda uzman kişilerden oluşacak Jüri heyetini kurar.

3 - Adaylar her dalda bir eserle başvurabilir. Ancak, tüm dallarda 2 eserle müracaatta bulunabilir.

4 - Her dalda sadece bir esere ödül verilir. Ödüle değer eser bulunamazsa o dalda ödül verilmez. Ancak Jüri yüksek puan alan eserlerde uygun görürse Mansiyon ödülü verebilir.

5 - Kolektif çalışmalar ödüle aday olabilir. Çalışmayı gerçekleştirenler ortak aday sayılır. Eseri meydana getirenlerin aralarında bir kişiyi aday göstermeleri halinde, ödül sadece bu adaya verilir.

6 - Tüm dallarda gönderilen CD’ler iade edilmez.

7 - Adayların çalışmalarını üst bilgi yazısıyla haberin yayınlanan kopyasını CD olarak teslimi gerekir.

8 - Yapımlar için uzunluk ve konu sınırlaması yoktur.

9 - Yarışmaya katılacak aday eserlerin 1 Eylül 2016 ile 31 Ağustos 2017 Tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekmektedir.

11 -Başvuru yapanlar Jüri Özel Ödülü için ve jüri üyeleri de yazılı teklifte bulunabilir.


Aday eserlerin değerlendirilmesinde eserin yapım ve yayın tarihini, teknik özelliklerini, uzunluğunu, varsa müzik yapımcısının adlarını içeren bir yazının aday tarafından hazırlanıp film ya da bant şeklindeki orijinal
kopyasının CD ortamına aktarılmış olarak Cemiyetin; Sümer Park içindeki idare binasına elden veya “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, Şehitlik Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Cad. Sümer Park içi- Yenişehir/Diyarbakır” adresine posta ile 31 Ağustos 2017 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.