Bostancı; ‘’Milli birlik, sopayla sağlanmaz.’’

Bostancı;  ‘’Milli birlik, sopayla sağlanmaz.’’
TBMM barış ve çözüm sürecini araştırma komisyonu başkanı Bostancı: “Çözüm süreci devam ettiğinde kandil’deki bayrak inecek”

Haber merkezi-TBMM Barış ve Çözüm Sürecini Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, “Çözüm süreci devam ettiğinde Kandil’deki bayrak inecek” dedi.
 

AK Parti Amasya İl Başkanlığı’nın partililere yönelik düzenlediği toplantıda çözüm sürecine ilişkin açıklamada bulunan Bostancı, Kürt meselesinin Türkiye’nin Osmanlı’dan bu yana intikal eden kadim bir mesele olduğunu belirterek, “Şimdiye kadar sopayla çözdüğünü zannetmiş. Vurmuş kafasına otur demiş. Milli birlik sopayla sağlanmaz. Mili birlik gönülle sağlanır, vicdanla sağlanır. İnsanların ortak iradesiyle sağlanır. Beni dinleyeceksin, onu dinleyeceksin herkes konuşacak. Milli birliği onun üzerine kuracaksın. AK Parti bu yolu açmış çözüm süreciyle.

Birileri bağırıyordu. Hatırlayınız. ‘Kandil’deki bayrak insin’ diye. Emin olun şu çözüm süreci devam ettiğinde Kandil’deki bayrak inecek. Tek bir Mehmetçiğimizin bile burnu kanamadan inecektir. İki türlü indirirdin zaten Kandil’deki bayrağı. Bir giderdin dövüşürdün, ölürdün, öldürürdün. İndirirdin doğru. Sen gelirdin bir daha dikerlerdi. İki, öyle indirirdin ki bayrağı indirdiğin yerdeki insanların gönlüne kardeşliğin bayrağını Türk bayrağını dikerdin” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.