Büyükşehir Koşusu’nun birincisi Elbi oldu

Büyükşehir Koşusu’nun birincisi Elbi oldu
Diyarbakır Hipodromu’nda düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu 6 yaşındaki Elbi adlı safkan at kazandı. Atın sahibi Halil Ünlü ödülünü Eş Başkan Vekili Ayşe Serra Bucak’tan aldı.

Özcan YILDIZ

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu, Mardin yolu üzerinde bulunan Diyarbakır Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Koşuyu, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Vekili Ayşe Serra Bucak ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç de takip etti.

Yaşları 4-7 arasında değişen safkan İngiliz atların yarıştığı koşuyu, jokey Mehmet Avşar, 6 yaşındaki Elbi isimli İngiliz safkan at ile kazandı. Toplam 10 İngiliz safkan atın yarıştığı koşunun ikincisi jokey Mehmet Ünlü, üçüncüsü Merd Beyim, dördüncüsü ise Gıfted Akay oldu. Yarışın birincisi 38 bin 500, ikincisi 15 bin 400, üçüncüsü 7 bin 700, dördüncüsü ise 3 bin 850 TL’lik ödül kazandı. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Vekili Ayşe Serra Bucak ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç, koşunun ardından düzenlenen törende birinci olan atın sahibi Halil Ünlü’ye kupa ve ödül verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.