CHP'li İnce: Saraya gitmedim, bu bir operasyon

CHP'li İnce: Saraya gitmedim, bu bir operasyon
Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen kişiyi açıkladı.

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen kişiyi açıkladı. Turan, Külliye’de Cumhurbaşkanı Reccep Tayyip Erdoğan ile görüşen kişinin CHP’li Muharrem İnce olduğunu açıkladı. İddiaya cevap veren CHP’li İnce, “Bu bir operasyon. İddiayı ortaya atanlarla hesaplaşacağız."

Günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden, CHP’li’ bir ismin Külliye’de Erdoğan ile görüştüğü iddiası netleşti.

Saraya giden kişi İnce

İddialara cevap veren Sözü yazarı Turan, “Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li isim Muharrem İnce'ymiş. Hatta kaynağım İnce'nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray'a girdiğini, kaçta çıktığını dakika dakika söyledi. Bakalım taraflar şimdi ne diyecek” şeklinde konuştu.

Mutlaka hesaplaşacağız

Twitter hesabından bu iddiaya cevap veren İnce, “Bu parti içi muhalefete dönük bir operasyon. CHP yönetimi konuyu yargıya taşımalı. Madem ismimi ortaya attınız elinizdeki belgeleri tüm Türkiye ile paylaşın. İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşörle ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.