Demirtaş için yeni bir 'terör soruşturması'

Demirtaş için yeni bir 'terör soruşturması'
Avukat Mahsuni Karaman, Selahattin Demirtaş'ın, savunmasını yaparken kullandığı “yargı önünde hesap vereceksiniz” sözleri için, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yeni bir "terör soruşturması" açtığı bilgisini verdi.

TİGRİS HABER - Edirne Cezaevi’nde tutulan HDP’nin önceki dönem eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatı Mahsuni Karaman, Demirtaş hakkında, savunmasında kullandığı sözler nedeniyle yeni bir terör soruşturması açıldığını duyurdu.

Soruşturmanın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıldığı bilgisini veren Karaman, Demirtaş’ın kullandığı “yargı önünde hesap vereceksiniz” beyanı nedeniyle bu kararın alındığını açıkladı.

Demirtaş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Başsavcı Yüksel Kocaman için “bunların hepsinin hesabını yargı önünde vereceksiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Avukat Karaman, konuyla ilgili yaptığı Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sn. Demirtaş’ın mahkemedeki şu savunmasına da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ‘terör’ soruşturması açmış. ‘Yargı önünde hesap vereceksiniz’ beyanına terör soruşturması açıldığını da gördük, şükür! Tekrar edelim o vakit: Bu soruşturma için de yargı önünde hesap verecekler!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.