Dinlendiğinden şüpheleniyorsan dikkat !

Dinlendiğinden şüpheleniyorsan dikkat !
Telefon dinlemelerinden herkes şüphelenir oldu. Deyim yerindeyse televizyonların haber bültenlerini tape”leri dinledikçe paranoyak bir toplum haline geldik. Eğer siz de telefonunuzun dinlendiğinden şüpheleniyorsanız dikkat !

Haber Merkezi-Son zamanlarda Emniyet müdürlüklerinin operasyonlarında telefon dinlemelerinin tape kayıtlarının yer aldığını görür olduk.Toplumun nerdeyse tamamında ‘dinleniyorum’ korkusu baş gösterdi. Kendi halinde olan insanlar bile dinlendiğini düşünüp telefonda rahat konuşamaz  duruma geldiler.

Konunun deneyim sahiplerine göre, dinlenen telefonların dinlendiğini anlayabilmenin yolları ve yöntemleri var.Bu yol ve yöntemlerin bazılarını okuyucularımız için derledik.

İşte telefonunuz dinleniyorsa şunlar olur;

*Cızırtı, hışırtı, tıkırtı veya o anki konuştuğunuz ortama göre doğal olmayan bir başka ses duyuyorsanız dinleniyor olabilirsiniz.

*Ses seviyesi de konuşmanız sırasında düşüp yükseliyorsa şüphelenmeniz gerekir.

*telefonunuzu, uzun süre kullanmamanıza rağmen durduk yerde ısınıyorsa dinleniyor olabilirsiniz.Bunu da muhtemelen telefonunuzdaki davetsiz misafir, tele kulak  yapıyordur.

*Telefonunuzun şarjı kullanmadığınız halde hızla boşalıp bitiyorsa dinleniyor olabilirsiniz.

*Unutmayın siz arama yapmasanız bile telefonunuzun mikrofonundan ses iletilebilinir. Bu durum da telefonunuzun şarjının durduk yerde azalmasına neden olur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.